Ne ofrojmë cilësi të lartë

Pajisjet Gencor

 • Gjeneratori i oksigjenit PSA O2 për akuariumin akuakulture Ras Pellg Pellg Gjeneratori i Ozonit

  Gjeneratori i oksigjenit PSA O2 për akuariumin Aquaculturur ...

  Product Detail: This series of products use American zeolite molecular sieve adsorbent, separating oxygen from nitrogen in the air using pres sure swing adsorption (PSA) principle, and filter harmful substan ces in the air , so as to obtain a high concentration oxygen in line me standardet mjekësore të oksigjenit.Pajisja e gjenerimit të oksigjenit PSA ju siguron pastërtinë e oksigjenit 90% ± 5 për të përmbushur të gjitha kërkimet e ri;Instalimi dhe kostot e funksionimit shumë më pak se oksigjeni në shishe ose të lëngshme.Komponenti: ...

 • BNP 1-5 kg ​​Ozoni Gjeneratori i Ujit Corona Corona ...

 • Oz Series Ozone Generator 3G5G7G10G15G BNP Corona Shkarkimi i Ozonit Gjeneratori i Ozonit Ajri për Trajtimin e Ujit dhe Ajrit

  Oz Series Ozone Generator 3G5G7G10G15G BNP Coro ...

 • SOZ-YOB OZONE Gjeneratori i nxehtë bnp soz-yob-10g20g3 ...

  Detaji i produktit: Seria e produktit përdor oksigjenin nga gjeneratori i brendshëm i oksigjenit si burim gazi, dhe ozoni i përqendrimit të lartë gjenerohet nga teknologjia e gjenerimit të ozonit.Produkti ka integruar kompresorin e ajrit pa vaj, sistemin e filtrimit dhe ozoni prodhohet me fuqi të drejtë mbi të.Karakteristikat e produktit: Produkti përdor sitë molekulare si adsorbent nga procesi amerikan UOP Campany dhe Procesi i Riparimit të Presionit (PSA) për të ndarë oksigjenin dhe azotin dhe filtrat nën të dëmshëm ...

 • Gjeneratori i ozonit SOZ-YOW BNP 8L INDUSTRIAL INDUSTRIALE UJI OZONE GJENERATOR P CRNDARJEN E OKUNDRUESIT P CRKURIMI P FORR PUNA DHE TRAJTIMIN E AIR

  SOZ-YOW OZONE Gjeneratori BNP 8L Integ Industrial ...

  Detaji i produktit: SEIRE të produktit përdorin oksigjenin nga gjeneratori i brendshëm i oksigjenit si burim gazi dhe ozoni i përqendrimit të lartë gjenerohet nga pjesa e gjenerimit të ozonit. Produkti ka integruar kompresorin e ajrit pa vaj dhe sistemin e filtrimit, kështu që ozoni prodhohet me fuqi vetëm në të. Produktet përdorin njësinë e shkarkimit të strukturës jo-qelqi rezistente ndaj nxehtësisë HQG (patenta BNP), struktura është jashtëzakonisht e qëndrueshme, ka jetëgjatësi të gjatë dhe efikasitet të lartë të shkarkimit dhe nuk dëmtohet lehtë në rast të ujit të rrjedhës së pasme.P ...

 • SOZ-YW OZONE Gjeneratori O2 BNP Industriale Ozoni Gjeneratori O3 Pastrues i Ajrit për Pishinën Spa Akuariumi i Trajtimit të Ujit Kontrolli

  SOZ-YW OZONE Gjenerator O2 BNP Ozoni Industrial ...

  Detaji i produktit: Produktet e serisë së mesme SOZ-G-G përdorin dielektrik të strukturës jo-qelqi rezistente ndaj nxehtësisë (patenta BNP), struktura është jashtëzakonisht e qëndrueshme, jetëgjatësia e gjatë, efikasiteti i lartë i shkarkimit dhe jo i lehtë për t'u dëmtuar në rastin e shpinës së shpinës Uji i rrjedhës. Produktet kanë qenë produkti i caktuar i shumë kompanive të trajtimit të ujit në vend dhe ndërkombëtarisht ndërkombëtarisht.Karakteristikat e produktit: Monitorimi i mosfunksionimit me shumë pika, zbulimi kryesor i temperaturës së bordit, temperatura e transformatorit të tensionit të lartë ...

 • BNP DH-A Compressor Ajri pa vaj pa vaj

  BNP DH-A Compressor Ajri pa vaj pa vaj

  Detaji i produktit: Ky produkt përdor një kompresor pistoni me cilësi të lartë me cilësi të lartë si burim energjie, duke siguruar burim të qëndrueshëm të ajrit pa vaj i cili shmang makinat e ndotjes së vajit të kontaminuar. Përbërësit janë të gjithë me cilësi të lartë dhe kompresori është caktuar që të përputhet me gjeneratorin e oksigjenit: i lartë Rrjedha e ajrit, niveli i ulët i zhurmës, burimi i gazit të thatë dhe të pastër, funksionimi i qëndrueshëm dhe kontrolli automatik.Kur presioni i brendshëm i cilindrit të ajrit të arrijë kufirin e ulët dhe kufirin e sipërm, kompresori i ajrit do të fillojë ose ndalojë ...

 • BNP Mini Ozone Generator L Seria L Seria Corona që shkarkon pastrimin e ajrit në shtëpi për trajtimin e ujit dhe ajrit

  BNP Mini Ozone Generator L Series Corona Disch ...

  Detaji i produktit: Gjeneratori i ozonit ka përdorur teknologjinë kryesore të përmbysjes së tiristorit, tubin e shkarkimit jo-vakum dhe ndryshimin e papritur elektrik për të gjeneruar ozon. Ka tiparin e jetëgjatësisë së gjatë, prova të mira të mourerit, konsum të ulët të energjisë me më pak se 18kWh/kGO3.Përdoret gjerësisht në kabinetin e vogël, të mesëm, të dezinfektimit të madh, sterilizimi sekondar i shpërndarësit të ujit dhe dhomës së saunës. Të përshtatshme për ajrin puri ficati në spital, punëtori pa bacteri al -pa, Public locati on.L-450 ka qenë Sel ...

Na besoni, na zgjidhni

Rreth Nesh

Përshkrim i shkurtër:

Në 1978, Kina zbatoi politikën e reformës dhe hapjes.Sidoqoftë edhe deri në vitet 1990, aplikimi i ozonit nuk u njoh në Kinë pasi kishte mungesë arsimimi në industri.Duke e kuptuar këtë, përkushtimi dhe hulumtimi ynë nuk është ndalur kurrë.Themeluar për herë të parë në vitin 1998, BNP Ozone Technology Co, Ltd është një kompani e drejtuar nga teknologjia e angazhuar për ripërcaktimin, hartimin, prodhimin dhe marketingun e pajisjeve të gjenerimit të ozonit dhe përbërësve të lidhur.

Marrin pjesë në aktivitete të ekspozitës

Ngjarjet dhe shfaqjet tregtare

 • Cilat janë përfitimet e zgjedhjes së një prodhuesi kinez të gjeneratorit të ozonit?

  Gjeneratorët e ozonit po bëhen gjithnjë e më popullor në industri të ndryshme për shkak të aftësisë së tyre për të hequr aromat, për të vrarë bakteret dhe viruset, dhe pastruar ajrin dhe ujin.Kur konsideroni blerjen e një gjeneratori të ozonit, është thelbësore ta blini atë nga një prodhues me reputacion.BNP Ozone Technology Co ...

 • Si të zgjidhni një gjenerator ekonomik të ozonit

  Hapi i parë është të përcaktoni qëllimin e pajisjeve të ozonit që po blini, pavarësisht nëse përdoret për dezinfektimin në hapësirë ​​ose trajtimin e ujit.Për trajtimin e hapësirës, ​​ju mund të zgjidhni një gjenerator ekonomik të përqendrimit të ulët të ozonit.Një burim i jashtëm i ajrit është opsional, por në përgjithësi rekomandohet ...

 • Si të përmirësoni efektin dezinfektues të gjeneratorit të ozonit

  Gjeneratorët e ozonit në përgjithësi përdorin furnizime të energjisë me frekuencë të lartë dhe me tension të lartë.Mos e përdorni gjeneratorin e ozonit në një mjedis ku ekzistojnë përçuesit ose mjediset shpërthyese.Kur përdorni gjeneratorin e ozonit, duhet të ndiqni procedurat e sigurta të funksionimit.Masat paraprake për përdorim janë si më poshtë....

 • A nuk e dini se ozoni mund të përdoret për të ruajtur frutat dhe perimet?

  Arsyeja që frutat dhe perimet kalben pasi të merren për një kohë është për shkak të infeksionit mikrobik.Prandaj, për të ruajtur frutat dhe perimet në mënyrë efektive, mikroorganizmat duhet të kontrollohen.Në këtë pikë, ruajtja e temperaturës së ulët është një metodë më e përdorur për ruajtjen e frutave dhe ...

 • Si të zgjidhni një gjenerator të ozonit

  Në ditët e sotme, dezinfektimi i gjeneratorit të ozonit është përdorur gjerësisht.Zonat kryesore të tij të aplikimit përfshijnë: pastrimin e ajrit, mbarështimin e bagëtive, kujdesin mjekësor dhe shëndetësor, ruajtjen e frutave dhe perimeve, shëndetin publik, industrinë ushqimore, kompanitë farmaceutike, trajtimin e ujit dhe shumë fusha të tjera.Atje ar ...