OW gjenerator seri oksigjen

  • Gjenerator i oksigjenit PSA o2 për akuakulturë Aquarium ras pellgje peshku për kultivimin e gjeneratorit të ozonit

    Gjenerator i oksigjenit PSA o2 për akuakulturë Aquarium ras pellgje peshku për kultivimin e gjeneratorit të ozonit

    Detajet e produktit: Kjo seri produktesh përdor adsorbent sitë molekulare zeoliti amerikan, që ndan oksigjenin nga azoti në ajër duke përdorur parimin e adsorbimit të lëkundjes nën presion (PSA) dhe filtron substanca të dëmshme në ajër, në mënyrë që të përftohet një përqendrim i lartë i oksigjenit në linjë. me standardet mjekësore të oksigjenit. Pajisjet për gjenerimin e oksigjenit PSA ju ofrojnë pastërtinë prej 90% ± 5 oksigjen për të përmbushur të gjitha kërkesat; Kostot e instalimit dhe funksionimit janë shumë më pak se oksigjeni në shishe ose i lëngshëm. Komponenti:...
  • OW gjenerator seri oksigjen

    OW gjenerator seri oksigjen

    Detajet e produktit: Kjo seri produktesh përdor adsorbent sitë molekulare zeoliti amerikan, që ndan oksigjenin nga azoti në ajër duke përdorur parimin e adsorbimit të lëkundjes nën presion (PSA) dhe filtron substanca të dëmshme në ajër, në mënyrë që të përftohet një përqendrim i lartë i oksigjenit në linjë. me standardet mjekësore të oksigjenit. Pajisjet për gjenerimin e oksigjenit PSA ju ofrojnë pastërtinë prej 90% ± 5 oksigjen për të përmbushur të gjitha kërkesat; Kostot e instalimit dhe funksionimit janë shumë më pak se oksigjeni në shishe ose i lëngshëm. Komponenti:...