Ние нудиме високо квалитетно приклучување

Опрема за Гензор

 • ПСА генератор на кислород О2 за аквариум аквакултура Рас риба езерце земјоделство Озон генератор

  ПСА генератор на кислород О2 за аквариум аквакултур ...

  Детали за производот: Оваа серија на производи користат американски зеолит молекуларно сито adsorbent, одвојувајќи го кислородот од азот во воздухот со употреба на принцип на адсорпција на Sugure Swing (PSA) и филтрираат штетни супстанции CES во воздухот, за да се добие висока концентрација кислород во линија со медицински стандарди за кислород.PSA кислород што генерира опрема, ви обезбедува чистота од 90% ± 5 кислород за да ги исполни сите репрезентации;Инсталирање и оперативни трошоци многу помалку од флаширан или течен кислород.Компонента: ...

 • BNP 1-5KG Озон генератор за ладење на вода корона празнење Индустриски озон генератор за аквариум аквакултура земјоделство отпадни води издувни гас третман на третман на издувни гасови

  BNP 1-5kg Озон генератор за ладење вода корона ...

  Силниот генератор на озон SOZ-YW-G серија усвојува единица за празнење на структурата на кристалниот титаниум декарбоксилат кристал (Гранд централен патентиран производ) кој е во состојба да носи висока температура, со исклучително стабилен живот и работен век, таа е извонредна за ефикасноста на висока празнење и не е лесно да се оштети иако има вода.

 • Озрачен генератор на озон 3G5G7G10G15G BNP корона празнење озон генератор прочистувач на воздухот за третман на вода и воздух

  Озн генератор на озон серија 3G5G7G10G15G BNP CORO ...

  Детали за производот: Гордитите на сериите OZ се генератори на озон од типот на празнење, со напредно напојување со напојување со IGBT и комори за производство на озон кои користат дехидроксилациони кварцни стакло структура диелектрик. Дизајнот за спречување на водата за заден проток, модуларно коло, анти-оксидантни диелектрични компоненти, конекција и пипелини Обезбедат производите да имаат подолг животен век, поголема област за празнење на конрона, пониска температура и поголема концентрација на озон. Спецификацијата и реалните перформанси ...

 • Генератор на озон сос-јоб топла BNP SOZ-YOB-10G20G30G 4L5L6L Индустриски интегриран кислород вода Озон Генератор на гас Прочистувач на воздухот за систем за третман на вода

  Генератор на озон сос-јоб Hotешка BNP SOZ-YOB-10G20G3 ...

  Детали за производот: Серијата на производ користат кислород од внатрешниот генератор на кислород како извор на гас, а озонот со висока концентрација се генерира од технологијата за производство на озон.Производот има интегриран компресор за воздух без нафта, систем за филтрирање, а озонот се произведува со само моќност на него.Карактеристики на производот: Производот користи молекуларно сито како adsorbent од американскиот UOP Campany и процесот на адсорпција на замав со притисок (PSA) за да се оддели кислородот и азотот и филтрите штетни под ...

 • Генератор на озон SOZ-YOW BNP 8L Индустриски интегриран вода Озон генератор прочистувач на кислород концентратор за базен и третман на воздухот

  Генератор на озон со oz-yow bnp 8l индустриски интегрален ...

  Детали за производот: Сеирите на производот користат кислород од внатрешниот генератор на кислород како извор на гас и озон со висока концентрација се генерира со дел од озон генерација. Производот има интегриран компресор за воздух без масло и системот за филтрирање на тој начин озонот се произведува со само моќност на него. Производите користат единица за празнење на структурата на HQG отпорна на топлина HQG (патент на BNP), структурата е исклучително стабилна, има долг животен век и висока ефикасност на празнење и не е лесно оштетена во случај на вода за проток на грб.Стр ...

 • Генератор на озон SOZ-YW O2 BNP Индустриски озон генератор O3 Прочистувач

  Генератор на озон SOZ-YW O2 BNP Индустриски озон ...

  Детали за производот: Производите со средна серија SOZ-YW-G користат диелектрична структура на HQG отпорна на топлина, диелектрична диелектрична структура (BNP), структурата е исклучително стабилна, долг животен век, ефикасност со висок празнење и не е лесна за оштетување во случај на грб Вода на проток. Производите се назначен производ на многу домашно и меѓународно познати компании за третман на вода.Карактеристики на производот: Следење на дефект на повеќе точки, откривање на температурата на главната табла, температура на трансформаторот со висок напон ...

 • BNP DH-A Air Compressor без масло од масло

  BNP DH-A Air Compressor без масло од масло

  Детали за производот: Овој производ користи висококвалитетен, висок компресор на клипот со висок проток како извор на енергија, обезбедувајќи стабилен извор на воздух без масло, кој избегнува загадени машини за оштетување на маслото. Компонентите се со висок квалитет и компресорот е назначен за да одговара на генераторот на кислород: Висок Проток на воздухот, ниско ниво на бучава, извор на сув и чист гас, стабилна работа и автоматска контрола. Кога внатрешниот притисок на цилиндарот на воздухот ќе ја достигне ниската граница и горната граница, компресорот на воздухот ќе започне или запре ...

 • BNP Mini Ozone Generator l Series Leaster Lission Corona Pustifer Home Air за третман на вода и воздух

  BNP Mini Ozone Generator L Series Corona Disch ...

  Детали за производот: Генераторот на озон ја искористи водечката технологија за инвертирање на тиристорот, цевка за празнење на вакуум и нагло промена електрична за да се генерира озон. Има карактеристика на долг животен век, добар доказ за мочуриште, мала потрошувачка на енергија со помалку од 18KWH/KGO3.Широко се користи во мал, среден, голем кабинет за дезинфекција, секундарна стерилизација на диспензерот за вода и просторијата за сауна. Исклучено за воздухот за прочистување на болницата, бактерии -без работа, јавни локации.L-450 е SEL ...

Верувајте ни, изберете нè

За нас

Краток опис:

Во 1978 година, Кина ја спроведе политиката за реформи и отворање.Сепак, дури и до 1990 -тите, примената на озонот не беше признаена во Кина, бидејќи немаше недостаток на образование во индустријата.Сфаќајќи дека, нашата посветеност и истражување никогаш не престанале.Прво основана во 1998 година, BNP Ozone Technology Co., Ltd. е компанија управувана од технологија, посветена на реновирање, дизајнирање, производство и маркетинг на опрема за производство на озон и сродни компоненти.

Учествуваат во изложбени активности

Настани и трговски ревии

 • Кои се придобивките од изборот на кинески производител на генератор на озон?

  Генераторите на озон стануваат сè попопуларни во разни индустрии заради нивната способност да отстранат мириси, да убиваат бактерии и вируси и прочистување на воздухот и водата.Кога размислувате да набавите генератор на озон, неопходно е да го купите од реномиран производител.BNP Ozone Technology Co ...

 • Како да изберете економичен генератор на озон

  Првиот чекор е да се утврди целта на озонската опрема што ја купувате, без разлика дали се користи за дезинфекција на вселената или третман на вода.За вселенски третман, можете да изберете економичен генератор на озон со ниска концентрација.Надворешен извор на воздух е по избор, но генерално се препорачува ...

 • Како да се подобри дезинфекцијата на ефектот на генераторот на озон

  Генераторите на озон генерално користат напојување со висока фреквенција и високо напон.Не користете го генераторот на озон во околина каде што постојат проводници или експлозивни средини.Кога користите генератор на озон, мора да следите безбедни процедури за работа.Мерките на претпазливост за употреба се како што следува.На ...

 • Зарем не знаете дека озонот може да се користи за зачувување на овошје и зеленчук?

  Причината зошто овошјето и зеленчукот гниеат откако ќе бидат одбрани некое време се должи на микробна инфекција.Затоа, за ефикасно да се зачуваат овошјето и зеленчукот, микроорганизмите мора да се контролираат.Во овој момент, складирањето на ниска температура е почесто користен метод за зачувување на овошјето и ...

 • Како да изберете генератор на озон

  Денес, дезинфекцијата на генераторот на озон е широко користена.Неговите главни области за апликација вклучуваат: прочистување на воздухот, одгледување добиток, медицинска и здравствена заштита, зачувување на овошје и зеленчук, јавно здравје, прехранбена индустрија, фармацевтски компании, третман на вода и многу други полиња.Таму ...