Babagan awake dhewe

Wiwit madeg ing taun 1999, luwih saka 100 Tanduran PSA, kalebu ing donya Unit-siji gedhé pesawat saka VPSA-CO lan Alat VPSA-O2, wis dirancang lan diwenehake dening Pioneer

History Company

Wiwit madeg ing taun 1998, Kanggo puluh, kita wis suppling generator ozon kanggo akeh pelanggan kondhang, contone, Coca-Cola, Ting Hisin International, Danone, Desjoyaux, porsi 60% saka aplikasi komersial ozon ing pasar domestik.

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas. Nyuwun informasi & Quote, Hubungi kita!

nakoni, nyelidiki