Tentang Kami

Kusabab diadegkeun dina 1999, leuwih ti 100 Tutuwuhan PSA, kaasup di dunya unit-tunggal pangbadagna susunan VPSA-CO jeung equipments VPSA-O2, geus dirancang jeung disadiakeun ku pelopor

Sajarah parusahaan

Kusabab diadegkeun dina 1998, Sangkan dekade, urang geus suppling Generators ozon keur loba nasabah well-dipikawanoh, contona, Coca-Cola, Ting Hisin Cibeureum, Danone, Desjoyaux, porsi 60% tina aplikasi komérsial ozon di pasar domestik.

Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas. Menta informasi & Quote, Contact us!

panalungtikan