O se tusi faalauaitele

Le au fa'atau pele,

Fa'afeiloa'i ile 'upega tafa'ilagi a le BNP OZONE TECHNOLOGY CO., LTD (fa'aigoa nei ole BNP ozone) fa'asologa.I le masina o Me 2019, na filifili ai le BNP ozone e tatala se upega tafaʻilagi tele-laguange, ma faʻamoemoe e alu atili i le lalolagi atoa.Faatoa faamanatu la matou 20 tausaga talu ai ma matou te fia faasoa atu le talafaasolopito o la matou kamupani ia matou paaga pele uma.
Na amata i se amataga faatauvaa, faatasi ai ma le naunau tele i le malosi o le ozone, o tatou na faavaeina, o loʻo faia suʻesuʻega o le gaosiga o le osone mo le tele o tausaga, o loʻo faʻasoa le miti o le suia o lo tatou olaga i le lumanaʻi e ala i le mana o le ozone, faʻatūina lenei kamupani.

I le amataga, o le faʻaaogaina o le ozone e leʻi iloa i Saina talu ai e leai se aʻoaʻoga i totonu o pisinisi.
Peitaʻi, e leʻi taofia lava a matou suʻesuʻega.Ae, matou te faia taumafaiga uma e aʻoaʻoina a matou tagata faʻatau, tuʻuina atu fofo o le faʻaaogaina o le ozone mo a latou galuega.
O le tele o tausaga o le galue malosi ua maeʻa, na talia le talosaga o le ozone, ma o matou osone generators na lauiloa foi o oloa sili ona faatuatuaina ma sili ona maualuga i Saina.Mo le tele o tausaga, ua matou suppling osone generators mo le tele o tagata faatau lauiloa, mo se faataitaiga, Coca-Cola, Ting Hisin International, Danone, Desjoyaux, auauna atu i le 60% o le ozone talosaga pisinisi i totonu o maketi i totonu o le atunuu.
Ina ia faʻateleina oloa ozone BNP ma sili atu ona maua i le lalolagi, na matou amataina le BNP vaega faʻava-o-malo i le 2014, e aofia ai le maketiina, faʻatau atu ma le auʻaunaga faʻatau. O lenei tausaga o loʻo matou faʻalauiloaina le upega tafaʻilagi e tele-gagana e faʻaalia ai a matou ituaiga BNP ma oloa e sili atu tagata. .
I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona tatou faia le misiona o le tausisia o fesoʻotaʻiga ma tekonolosi faʻavaomalo faʻavaomalo, faia o suʻesuʻega i le suʻesuʻeina o le faʻaogaina o le osone ma faʻateleina oloa BNP mo le tele o talosaga.
Matou te taumafai e avea ma faʻailoga maualuga faavaomalo i le alamanuia osone.

Faafetai lava,
Uili Tsang


Taimi meli: Iuni-11-2019