Et offentlig brev

Kjære kunder,

Velkommen til flerspråklig side for BNP OZONE TECHNOLOGY CO., LTD (heretter referert til som BNP ozon) katalogen.I mai 2019 bestemte BNP ozon seg for å åpne opp et nettsted med flere språk, med hensikt å bli mer globalt.Vi feiret nettopp 20-årsjubileum i fjor og vil gjerne dele selskapets historie med alle våre kjære partnere.
Startet med en ydmyk begynnelse, med den store lidenskapen i kraften til ozon, etablerte grunnleggerne våre, som har drevet med forskning på ozongenerering i mange år, som deler drømmen om å endre vårt fremtidige liv ved hjelp av ozon, dette selskapet.

I begynnelsen ble anvendelsen av ozon ikke anerkjent i Kina siden det var mangel på utdanning i industrien.
Vår forskning har imidlertid aldri stoppet.I stedet gjør vi vårt ytterste for å utdanne kundene våre, tilby løsninger for å bruke ozon til sine prosjekter.
År med hardt arbeid har gitt resultater, ozonsøknaden ble akseptert, og våre ozongeneratorer ble også anerkjent som de mest pålitelige produktene med høyest ytelse i Kina.I mange år har vi levert ozongeneratorer til mange kjente kunder, for eksempel Coca-Cola, Ting Hisin International, Danone, Desjoyaux, som betjener 60 % av den kommersielle ozonapplikasjonen på hjemmemarkedet.
For å gjøre BNPs ozonprodukter mer og mer tilgjengelige i verden, startet vi BNPs internasjonale divisjon i 2014, inkludert markedsføring, salg og kundeservice. I år lanserer vi det flerspråklige nettstedet for å gjøre BNP-merkevaren og produktet vårt kjent for flere mennesker .
I fremtiden vil vi fortsette å ta oppdraget med å holde tritt med den nyeste internasjonale teknologien, forske på utforskning av ozonapplikasjoner og øke BNP-produktutvalget for mer omfattende bruksområder.
Vi streber etter å være et internasjonalt toppmerke innen ozonindustrien.

Vennlig hilsen,
Will Tsang


Innleggstid: Jun-11-2019